У Рівному обговорюватимуть перспективи співробітництва з ЄС

«Чи сприяють програми транскордонного співробітництва ЄС реалізації стратегії регіонального розвитку в Рівненській області? – презентація дослідження» 

16 лютого 2018 року о 10:00 в м. Рівне, в приміщенні InfoHub, відбудеться круглий стіл, під час якого експерти обговорюватимуть, як найефективніше поєднати можливості стратегічного документу області та програм транскордонного та територіального співробітництва, що діють в регіоні. Це, зокрема, допоможе оцінити та підвищити ефективність використання допомоги Україні з боку ЄС. Учасники заходу також дізнаються як проходило дослідження в усіх прикордонних областях країни.

Захід співорганізовують ГО «Школа політичної аналітики «Поліс»  за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках проекту «Громадська синергія».

 

Час проведення: 10:00 (16 лютого 2018)

Місце проведення: конференц-зал InfoHub, що за адресою Словацького, 3А,

 

Спікери заходу:

  • Віталій Лебедюк, к.н.держ.упр., декан факультету політико-інформаційного менеджменту Національного університету «Острозька академія».
  • Юрій Вдовенко, к. е .н., Чернігівський національний технологічний університет; Європейський гуманітарний університет (Центр передових наукових досліджень та освіти (CASE) – Соціальні трансформації в Прикордонні (Білорусь, Україна, Молдова).

 

До участі запрошуються представники регіональних органів влади і самоврядування, члени робочих груп з розробки СРР, представники транскордонного та територіального співробітництва, зацікавлені представники широкої громадськості та громадські експерти, представники засобів масової інформації.

 

Контактна особа: Віталія Лебедюка, [email protected]  або за телефоном +38 097 887 04 87

Читайте також