У Рівному оголосили конкурс на логотип квест-кімнат

Проект “Таємничі підземелля Рівного” оголошує конкурс на кращу креативну ідею для майбутнього логотипу квест-кімнат. На переможців чекатиме грошовий приз, повідомляє сторінка Таємничі підземелля Рівного

Нагадаємо, управління культури і туризму міста Рівного отримало від Європейського Союзу грант на реалізацію проекту “Таємничі підземелля Рівного” спрямованого на збереження історичної і культурної спадщини у розмірі 443 835 євро. Разом із внеском міста загальна вартість проекту складає 493 150 євро.

В рамках Проекту, на місці епохальної археологічної знахідки, підземної частини Палацику “На Гірці”, що у парку Т.Г. Шевченка, буде споруджено сучасний туристично-атракційний об'єкт, де мешканці та гості міста зможуть ознайомитися з віднайденою архітектурною пам'яткою і взяти участь у квест-грі історичного спрямування.

Таким чином, проект “Таємничі підземелля Рівного” спрямований в першу чергу на створення приязної атмосфери для вивчення історичної спадщини міста, збереження самої пам'ятки і створення у місті Рівному сучасного туристичного об'єкту європейського рівня.

Окрім цього, фінансова підтримка Європейського Союзу дозволить залучити до робіт з консервації та захисту виявлених споруд від руйнування провідних фахівців з реставрації, а також дасть змогу провести додаткові археологічні та історичні дослідження Рівненських підземель.

Читайте також