У Рівному переможцю "Ігор Нескорених" зробили незвичний подарунок (ФОТО)

http://www.rv.gov.ua

Переможець Ігор Нескорених Андрій Усач отримав спортивного лука.

Професійне знаряддя та стріли вручив голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко, який подякував спортсмену за гідне представлення України на змаганнях у Сіднеї.

«Ми гордимося нашим земляком. Андрій Усач показав чудовий результат в Австралії. Переконаний, що з цим знаряддям він цілитиме ще краще. Своїм особистим прикладом Андрій мотивує військових, які повертаються із зони бойових дій. На жаль, війна не закінчилась і щоденно наші хлопці отримують поранення», - відзначив Олексій Муляренко.

«Збулася ще одна моя мрія, за допомогою якої можна здобути ще більших вершин як для себе, так і для держави», - Андрій Усач подякував за професійне знаряддя.

Нині Андрій тренується на базі відділення стрільби з лука у Березному. Подароване знаряддя – виробництва Кореї і є одним з найкращих обладнань у лучному спорті. Вартість лука близько 100 тисяч гривень, кошти спрямували з обласного бюджету для школи спортивної майстерності. Під час придбання знаряддя консультувалися з Андрієм та його тренером майстром спорту України Олександром Онищуком.

Нагадаємо, Андрій Усач, доброволець, боєць 80-ї Львівської аеромобільної бригади, приймав участь у боях за аеропорт у Луганську. Після важкого поранення йому ампутували ногу, травмована ліва рука та щока. Після участі у військових діях він став активно займатися стрільбою з лука. У 2018 році Андрій Усач разом з українськими лучниками зайняв у командному заліку перше місце у «Іграх Нескорених».

За інформацією прес-служби Рівненської ОДА

Читайте також