У Рівному підлітки концертами збирають гроші на лікування свого друга, що постраждав у ДТП (ВІДЕО)

кадр з відео

Восьмеро юнаків і дівчат концертом на Лебединці вчора збирали кошти на лікування свого друга Владислава Тарара, який знаходиться у комі через наїзд автомобіля.

Як розповів журналістам Телеканалу UA: Рівне один із учасників Олександр Гаскевич, під час першого концерту, у суботу, у скриньку вдалося зібрати більше тисячі гривень. Долучився до благодійної акції Олександр Гаскевич:

– Ми з ним вчилися разом з 5 по 7 клас. Ми вчилися у Рівненському обласному ліцеї. Коли дізналися, що таке сталося, то ми вирішили разом зібратися і все-таки допомогти йому фінансово і показати людям, що є така проблема, що потрібно збирать гроші. Ми будемо на цьому місці збиратися надалі, якщо буде дозволяти погода, будемо збирати кошти.

Як повідомлялося раніше, станом на 9 листопада 16-річний Владислав Тарар знаходиться у комі. 2 листопада хлопець разом зі своєю однокласницею Діаною Петрук, потрапив під колеса автомобіля на вулиці Севастопольській у Рівному. Дівчина загинула на місці, а Владислав перебуває у нейрохірургії Центральної міської лікарні без тями.

За кермом автомобіля перебував житель Обарова Василь Самчук. При освідуванні алкотестер показав 2,75 проміле алкоголю у водія. Рівненський міський суд обрав чоловікові запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. Йому загрожує 8 років позбавлення волі.

Читайте також