У Рівному пограбували офіс: викрали 6 ноутбуків

У четвер, 22 лютого, пізно ввечері у Рівному невідомі пограбували офіс громадської організації "Екоклуб", який розміщений по вулиці Петра Могили, 28.

Як зазначають в організації, з їхнього приміщення вкрали оргтехніку, а саме 6 ноутбуків таких моделей: Lenovo Think Pad E440, Asus Eee PC 1011PX-H570, Lenovo IdeaPad Yoga2 ПРО, Dell Vostro 1540, Lenovo Think Pad E560, Lenovo V510-14IKB.

Керівництво клубу звертається до усіх: раптом комусь з вас стане щось відомо про зниклу техніку, просять повідомити за телефоном: 067 363 40 97.

До слова, "Екоклуб" – це громадська організація, що працює вже 20 років задля збереження довкілля, здебільшого у сфері енергозбереження.

Зауважимо, що ця організація входить до Ради Реформ Рівного, як і агентство "Четверта влада" та ГО "Антикорупційний моніторинг". Нагадаємо, що цього тижня близьким родичам керівника останньої Юрія Дюга, підпалили двері квартири. Саме за цією адресою зареєстрована і його організація. А 22 лютого ввечері невідомі підпалили офіс редакції "Четверта влада".

Читайте також