У Рівному показують новинки британського кіно (ФОТО)

Нове британське кіно в обласній бібліотеці для молоді

Багато метрів нового якісного кіно рівняни зможуть переглянути в рамках фестивалю «Нове британське кіно». В обласній бібліотеці для молоді представлять найбільш вагомі та визнані фільми Сполученого Королівства за підтримки British Council Ukraine та кінодистрибуторської компанії «АртХауз Трафік». Фестиваль стартував з показу фільму «ЕМІ» присвячений британській легенді поп-музики Емі Вайнгауз, який отримав в 2016 році премію «Оскар» за кращий документальний повнометражний фільм.

Минулого тижня демонструвався комедійний бойовик «Війна проти всіх» режисера Джона Майкла МакДона. Дія фільму відбувається в штаті Нью-Мексико. У центрі сюжету двоє корумпованих поліцейських, які, користуючись своїм службовим становищем, шантажують злочинців і отримують взамін гроші. Однак, на шляху головних героїв зустрічається той, хто приймає умови їхньої гри і готовий дати жорстку відсіч...

Стрічка потішила глядачів, бо незвичні пригоди, «чорний гумор» та яскраві події змусили їх забути про все і поринути у світ кіно разом з героями фільму.

Читайте також