У Рівному поховають зірку фільму "У бій ідуть одні старики"

На 66 році життя помер український актор і режисер Олександр Немченко, який здобув популярність завдяки фільму Леоніда Бикова «В бой идут одни старики». Про це повідомив сьогодні в Facebook Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Садовського.

"Листопад 1953 року подарував Сашкові життя у рідному місті Рівно (де, за заповітом, і буде поховано його прах). Він прожив гідне життя, насичене не лише творчістю, але й щирою любов'ю до усього, чим займався, до усіх, хто його оточував. Заслужений артист України. Актор театру та кіно. Створив театральну студію при Будинку вчителя. Довгі роки займався народною медициною. І завжди з усмішкою... Прощання відбудеться 3 листопада о 16.00 в «Реквіємі» ( вул. Батозька)" ,- написали на сторінці театру.

Олександр Немченко має звання заслуженого артиста України, він зіграв 122 ролі в театрі і чотири в фільмах. Популярним він став після того, як зіграв добродушного барабанщика другої співучої ескадрильї Івана Федоровича у фільмі «В бой идут одни старики».

Читайте також