У Рівному поліцейським, рятувальникам та медикам робитимуть знижку на каву (ФОТО)

http://rivne.dsns.gov.ua

У Рівному представили нову соціальну програму з підтримки екстренних служби в Україні, символом якої стане "Тонка Синя Лінія"

"Тонка синя лінія" – це соціальний рух, який прийшов до України зі Сполучених Штатів Америки. Там це символ місця поліції у суспільстві – тонка грань між законом і анархією. І, водночас вияв поваги громадськості до тих полісменів, хто віддав своє життя захищаючи закон. В Україні ініціативу започаткували восени 2017 року. Ініціаторами виступили поліцейські спільно із ветеранами АТО.

В Рівному підприємець кав'ярні «Coffeein», що на Чорновола  підримуючи даний соціальний проект вирішила піти далі і започаткувала програму для служб, які щодня опікуються безпекою громадян, їхнім захистом та станом здоров’ям, а саме: служб 101, 102, 103. Суть програми у тому, що кожен поліцейський, рятувальник та медик матимуть постійну знижку на філіжанку кави у будь-який час.

Як розповідає сама підприємець:

«Усі ті представники екстренних служб повинні знати, що ми рядові громадяни знаємо, наскільки їхня робота важлива, але водночас і виснажлива. І це своєрідна невеличка підтримка наших захисників. Тож ласкаво запрошуємо на чашечку запашної кави».  

За інформацією Головного управління ДСНС України у Рівненській області

Читайте також