У Рівному презентують роман Ольги Семиляк «Людина без людей»

Книгарня «Є» та видавництво «Академія» запрошують на презентацію роману Ольги Семиляк «Людина без людей», що відбудеться 13 грудня жовтня за участю авторки та ілюстратори книги Олександри Промської. Початок – о 18.00. Модераторка – Тетяна Чіхрай.

Роман Ольги Семиляк пахне як цвіт аґрусу. Заворожує простим і бентежним для уяви життям героїв. Змішує часи й ліквідовує відстані. Відкриває те, чого людина боїться в собі або стидається на людях. І змушує думати над загадками життя.

Юність полюбляє потяги, бо вони завжди привозять до потрібних місць, де люди розмовляють різними мовами, вправно підкидають догори вогняні палиці, продають шоколад і малюють тварин на дахах. Потяги везуть до міста, де на вулицях кам’яні леви байдуже дозволяють себе гладити, заспаний кіт замислено читає старі обкладинки книг з минулих епох, а величні храми хвилююче замовкають молитвами…

Єва гнівається на тата, який покинув їхню родину. І на матір, яка дозволила йому це зробити. Повінь різних переживань жене її з дому. У велике і незнайоме місто. Там Єва зустрічає дивакуватих людей, які наближають її до осягнення себе. Обділена батьківською увагою, вона шукає тепло в обіймах різних чоловіків. Із кожним цвіте по-різному. Ненаситна в любові, холодна й ніжна, вільна й скована комплексами, Єва відчайдушно випробовує свою долю. Намагається збагнути світ незбагненних людей. Бореться зі своїм другим «я». І завжди чинить так, як нашіптує серце. Випадковості приводять її на Майдан. Спонукають думати про людську свободу, життя і смерть. Вона по-новому відкриває любов. І себе в любові.

Ольга Семиляк – письменниця, журналістка. Закінчила Вінницький державний педагогічний університет імені Михайла Коцюбинського, працювала на Вінницькому обласному радіо. У 2017 році стала переможницею Міжнародного літературного конкурсу «Гранослов» у номінації «Проза»

Адреса Книгарні «Є»:
м. Рівне
вул. Короленка, 2.
Тел.: (0362) 26 39 41.
Вхід вільний.

Читайте також