У Рівному пропонують збудувати новий міст

Рівняни просять міську владу збудувати у місті тунель або новий міст через залізничний переїзд на вулиці Пересопницькій. Відповідна петиція зареєстрована на сайті Рівненської міської ради.

Ініціатор звернення Андрій Бернацький пропонує розробити спільно із дирекцією Львівської залізниці план та побудувати міст або тунель (в залежності від висновків спеціалістів), який дасть можливість перетинати автомобілям та пішоходам залізничний переїзд на вулиці Пересопницькій (поблизу продовольчого ринку) незалежно від руху поїздів.

"Вказане сприятиме значному розвантаженню руху автомобілів центром Рівного, а також знизить ризик для пішоходів, які часто переходять залізничний переїзд практично перед самим потягом. Для залізниці вказане дасть можливість вільно протягом будь-якого часу проводити маневрову роботу без створення перешкод при цьому для перетину залізничного переїзду автомобілями та людьми", - каже автор.

Дана петиція вже набрала 215 з необхідних 300 голосів рівнян. Якщо ж вам подобається дана ініціатива - ви ще можете підтримати її на сайті міської ради до 6 липня 2018 року. Якщо ж вона набере необхідну кількість голосів до вказаної дати - петиція потрапить на розгляд міського голови Рівного, який і прийме рішення з цього приводу.

Читайте також