У Рівному просять допомогти 13-річній дівчинці, яка лікується в онкогематології

Цій дівчинці всього 13 років хоча дивлячись на фото можна сказати що вона дещо старша. Юлічка творча дівчинка котра малює, вишиває та читає книги. Вона оптимізмом дивиться на весь світ та намагається не втратити свою життєрадісність. І мріє знову повернутись до свого звичного життя безтурботної школярки. Про історію дівчинки повідомляє БФ "Скарбниця надії".

В січні 2019 року Юля потрапила в онкогематологію з діагнозом “лімфогрануломатоз”. Взагалі таких діток лікарі вважають щасливчиками в стінах цього відділення, бо цей діагноз порівняно з іншими видами раку доволі добре лікується. Але ситуація з Юлею особлива. Чотири перші блоки хіміотерапії не допомогли. Дівчина їхала додому після блоку відпочити і за тиждень пухлина на шиї виростала знову. В Юлі навіть волосся не випало.

Завдяки багатьом благодійникам фонд зміг оплати борг за дороговартісну хіміотерапію, яку вже прийняла дівчина. Завдяки давньому благодійнику Олександру фонд оплатив для дівчини препарат Пег-філстим, вартість якого 13 тисяч гривень за один флакон. 

Юля нещодавно пройшла обстеження ПЕТ КТ у КЛ "Феофанія" ДУС. Результати обстеження хороші, але дівчині потрібно далі без перерви продовжувати агресивні і важкі блоки хіміотерапії щоб подолати хворобу.

Ситуація з лікуванням Юлі є досить складною, дози препаратів та самі ліки їй призначають як дорослій людині. Це потребує значних витрат. 

Зараз Юлі треба терміново починати наступний блок хіміотерапії. Вартість лише одного препарату Гемцитабін на один блок хімії становить 8000 гривень. Також треба купити супроводжуючі медикаменти на суму 1500 гривень.
Просимо небайдужих людей про допомогу у лікуванні Юлії.

Координатор Мар`яна Рева (098) 45 26 916

Реквізити для надання допомоги:

КАРТА ПРИВАТБАНК
№ 5169 3305 1506 8762
(корпоративна карта БФ “Скарбниця Надії”, але за банківськими правилами вона повинна бути емітована на фіз. особу – голову правління фонду, Реву Мар’яну Володимирівну)
Призначення платежу – Добровільна пожертва для Пасічник Юлії

ПРИВАТБАНК
БФ «Скарбниця Надії»
ЄДРПОУ 37685693
р / р 26007054713460
КБ «ПриватБанк»
МФО 333391
Призначення платежу – добровільна пожертва для Пасічник Юлії

Кошти можна перерахувати також, перейшовши за цим лінком.

Читайте також