У Рівному проведуть капітальний ремонт однієї з лікарень

У Рівненській міській лікарні №2 проведуть капітальний ремонт. Попередньо, витратять на це майже 12 мільйонів гривень. Його планують закінчити до кінця 2021 року.

Про це повідомляє Суспільне.

У Рівному 22 жовтня пройшли торги на платформі публічних закупівель "Prozorro" щодо капітального ремонту міської лікарні №2 на вулиці Олександра Олеся. Замовником капремонту стала сама лікарня.

Сума, яку витратить на роботи, попередньо – 11 мільйонів 900 тисяч гривень. Стартували торги з ціни у майже 17,5 мільйонів гривень. Вимога до переможця тендеру – закінчити роботи до 31 грудня 2021 року.

"У лікарні замінять вікна та двері, утеплять фасад та замінять дах. В пріоритеті саме дах, адже він в дуже поганому стані. Наступним кроком буде заміна вікон та утеплення лікарні", – пояснив головний лікар міської лікарні №2 Олександр Шегера.

Головлікар додав, що кошти на капремонт лікарні дасть частково міська рада, частково меценати та, можливо, сама лікарня.

Попередньо, переможцем торгів стала ТОВ "Будівельна компанія "Случ", яка дала найменшу цінову пропозицію з семи учасників тендеру. Сама компанія зареєстрована в Житомирській області, проте її власником є житель Гощанського району Рівненщини.

Читайте також