У Рівному пройде концерт джазового колективу з неймовірною авторською музикою

Джазовому клубу «ДжЕм» виповнюється 9 років. В ці роки можна вмістити безліч проектів та подій, які були здійснені клубом, що об'єднували усіх рівнян в єдиний ритм джазу, блюзу, свінгу, етно та world music, імен прекрасних музикантів з різних країн, що грали на наших сценах, цілий діапазон джазових емоцій глядачів, які формують чудовий культурно-інтелектуальний осередок Рівного, потужних джемсейшнів, закулісних історій, які так любить згадувати команда організаторів, а ще опіслясмаку.

Відтак, "ДжЕм" запрошує усіх на святкування свого дев’ятого дня народження - у четвер, 8 лютого 2018 року, о 19:30 год. в ресторані "Блюz & Jazz" (вул. 16 липня, 7) виступить особливий гість з міста Києва - колектив "Safety Trio", який можна було побачити в грудні 2017 на сцені Луцького Лялькового Театру, де проходив фестиваль “Jazz Bez”.

Піаністка з шовковим волоссям, барабанщик, схожий на Жана Рено, басист, занурений в ритми. У їній музиці джаз стікає, і показує, які неймовірно чисті стосунки, емпатія, повага, захват перед талантом одне одного можуть бути. Наскільки можна бути відкритим та чесним. Яка красива є близькість.

Safety-Trio виконує авторські композиції Марини Крамаренко з елементами джазової, етнічної та латиноамериканської музики.

Квитки на концерт можна придбати за телефоном: (067) 363-34-18.

 

Читайте також