У Рівному пройдуть унікальні міжнародні змагання серед немовлят

Наступної п'ятниці, 23 лютого, у Рівному у басейні "АкваРай" о 9:00 год. стартує унікальний не лише для Рівного, а й усієї України турнір - Перші міжнародні змагання з плавання малюків віком від 3 місяців до 2 років "Діти води-2018". Немовлята під час турніру продемонструють віртуозне плавання і пірнання, встановлять нові рекорди та отримають незабутні емоції.

Організатором цих змагань, які проходять у Рівному вже третій рік поспіль, є рівненська громадська організація "Школа раннього плавання "Немо". Її голова - тренер міжнародного рівня з малючкового плавання Юлія Собуцька - в 2016 році організувала перші в Україні такі змагання, у 2017 році турнір отримав статус всеукраїнського, а цьогоріч він стане вже міжнародним, адже свою участь у змаганнях вже підтвердили малюки не лише з України, а й з трьох інших країн світу.

До слова, організаторка змагань Юлія Собуцька нещодавно повернулася з Франції, де вона проходила навчання. Відтак, змагання з плавання малюків має на меті популяризувати в Україні акватренування для немовлят та поширювати інноваційний рух «Виховання геніїв із підгузок». 

Усі учасники змагань отримають дипломи та пам'ятні подарунки від спонсорів турніру.

Як відбувалися змагання того року - дивіться у відео нижче:

 

Читайте також