У Рівному пройшла зустріч з чемпіонкою з пауерліфтингу

Бібліотека продовжує цикл заходів .

В рамках серії бібліотечних заходів «Невипадкові зустрічі» з відомими краянами, які попри проблеми зі здоров’ям досягли успіху в житті і діляться своїм досвідом та досягненнями вчора у Рівному у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці (II поверх, актова зала) пройшла зустріч із майстром спорту міжнародного класу, чемпіонкою світу, членом збірної України з пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями зору Коробковою Світланою.

Успіх та прихильність власної долі Світлана Коробкова завоювала нелегкими зусиллями та наполегливістю. У майбутньої спортсменки почав падати зір ще з 2 - го класу, але Світлана наполегливо навчалася і закінчила звичайну сільську школу на Зарічненщині. Після закінчення школи вступила на педагогічний факультет Рівненського державного гуманітарного університету, пізніше факультет фізичної реабілітації Міжнародного економіко-гуманітарного університету.

Постійна підтримка друзів, спортсменів, наставників-тренерів з регіонального центру фізичної культури та спорту «Інваспорт» надихає  Світлану Коробкову, тому вона продовжує активно тренуватися і планує виступати на Всесвітніх іграх 2019 року.

Читайте також