У Рівному ремонтували дороги та прибирали стихійні сміттєзвалища

У період з 08 – 12 липня рівненські комунальники виконували роботи щодо поточного ремонту доріг, впорядкування територій та проїжджих частин, ліквідації стихійних сміттєзвалищ, тощо. 

Зокрема, виконано поточний ремонт дороги по вулиці О. Теліги, проїзд до ЗОШ №7, проїзд і прибудинкову територію в районі вулиці Коновальця 4, ремонт прибудинкової території на вулиці Червоногірська, 37.

Розпочато та продовжується ремонт доріг по вулицях Павлюченка, С. Бандери, Київська, Грушевського, проїзду біля будинку №277 по вулиці Соборна, впорядковано вулицю Поштова. Також розпочато ремонт на вулиці К. Острозького (проїзд між будинками 14 – 16).

Працівниками спецкомбінату впорядковано територію на цвинтарі «Грабник». Працівники тресту зеленого господарства здійснили зрізання та прибирання зламаних, аварійних, самовисівних дерев та гілля на вулицях С. Бандери, скв. Ювілейний у парку «Хімік», по вулицях Фабрична, Льонокомбінатівська, Курчатова, Біла, К. Савури. Обрізано дерева та гілля біля знаків та світлофорів по місту. В залежності від погодних умов здійснюється прополювання, поливка та посадка квітників по дільницях. Майже по всьому місту здійснюються покоси у парках та скверах.

Читайте також