У Рівному розгорівся скандал із ремонтом у вбиральні в школі

Учора рівнянка Наталія Пастухова опублікувала знімок, як виглядає оновлена вбиральня для дівчат у  рівненській школі №22.

«Як дівчатка з їх природніми гігієнічними нюансами мають користуватися цим туалетом?
Я розумію, що ми живемо в часи глобальної відкритості, але ж не на стільки!!!!», - зазначила у своєму пості жінка.

Активісти організації «За чесний тендер» знайшли тендер на сайті «Прозорро». Його провели ще минулого року. Замовник – Управління капітального будівництва. Виконавець робіт, фірма "Кортакоз", повинна була зробити капітальний ремонт систем теплопостачання, електропостачання санвузлів на всіх поверхах, а також повну заміну старих систем водопостачання і каналізації на нові Рівненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22. Роботи повинні були завершити ще у березні 2020, але згодом термін виконання перенесли на 1 вересня. Вартість цих робіт складає  2,42 млн.грн. За виконані роботи їм поки що заплатили майже 1,8 млн гривень.

Як зазначив начальник управління капітального будівництва, яке є замовником, Сергій Кушнір, ремонтні роботи не завершені, тому перегородки не встановили. Він додав, що затримка трапилась через проблеми по проєкту і по термінах виконання робіт підрядником.

Фото - Наталія Пастухова.

 

Читайте також