У Рівному – шалені знижки на житло

Власна комфортна та гарна квартира – це мрія кожної людини. Адже усім нам хочеться повертатися додому після важкого насиченого робочого дня у своє житло, а не в орендоване чи чуже. Ремонт на свій смак, улюблені меблі, необхідна побутова техніка та невеличкі дрібнички – усе це створює відчуття затишку вдома. У свою оселю хочеться повертатися, запрошувати близьких та друзів, готувати там смачну вечерю та проводити разом прекрасні сімейні і романтичні вечори.

Тепер можливість придбати власне житло дешевше має кожен, адже житловий комплекс «На Щасливому» впродовж листопада проводить унікальну акцію, даруючи змогу купити омріяну квартиру за найнижчою ціною.

За більш детальною інформацією звертайтеся у відділ продажу квартир ЖК «На Щасливому» за адресою: м. Рівне, вул. Лермонтова, 4-А, або за телефоном 097-30-29-600.

Нагадаємо, що житловий комплекс «На Щасливому» знаходиться в чудовому мальовничому та затишному районі Рівного, навколо – велика зелена територія, чудовий парк, багато магазинів, кав’ярень та дитячих майданчиків. Усі будинки побудовані із екологічно чистих матеріалів за найсучаснішими технологіями. Тож, якщо хочете жити справді по-європейськи, не пропустіть чудову нагоду скористатися цією пропозицією. Акція триватиме до кінця листопада!

 

*на правах реклами

Читайте також