У Рівному стартує міжнародна виставка

Вже у четвер, 13 червня, у Рівному стартує V Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології (СЕТ-2019)». Вона триватиме два дні.

Початок реєстрації – 09.30.

Урочисте відкриття – о 10.00.

Як повідомляють в департаменті ЖКГ, енергетики та енергоефективнсоті Рівненської ОДА, учасники вже збираються на подію. При чому з різних куточків України – Київської, Харківської та Львівської областей.

Серед них – понад 50 фірм-виробників, які працюють у галузі енергоефективності. На виставці вони представлять промислове та побутове обладнання, енергоефективні технології, альтернативні види палива, відновлювану енергетику.

Відвідувачі виставки матимуть змогу побачити устаткування не лише місцевого виробництва. Тут буде обладнання й представництв закордонних виробників з, Німеччини, Швеції, Італії, Нідерланди, Чехії, Туреччини, Австрії, КНР та інші.

Окрім виставки учасники СЕТ-2019 матимуть змогу відвідати Міжрегіональний форум з питань енергоефективності та енергозбереження. Подія відбуватиметься паралельно з виставкою.

Заплановано розповісти про реалізацію «зелених» проектів, вітроенергетичні установки. І звичайно не оминуть таку актуальну на сьогодні тему як енергоощадність у багатоквартирних будинках.

Також під час V Міжнародної спеціалізованої виставки проведуть інтерактивний конкурс-тренінг «Слоган  ЕНЕРГОЗБЕРЕЖЕННЯ», інтелектуальний енерготурнір «Puzzle time» та «Енергоефективний крокодил».

Нагадаємо, виставка відбудеться на території приміщення ТОВ «Рівнетеплоенерго» (м.Рівне, вул. Д.Галицького, 27).

Організатори запевняють, цікаво буде усім!

Захід відбудеться під патронатом Рівненської облдержадміністрації.

Прес-служба Рівненської ОДА

Читайте також