У Рівному стартує ювілейний десятий проект для майбутніх матусь

http://charivne.info

Проект для вагітних «Пузата мама-2018» відкриває осінній сезон. Про це пише сайт Чарівне.ІнфоЦе ювілейний, 10 сезон проекту. Загалом, за 7 років участь у "Пузаті мамі" взяли більше 200 вагітних.

За словами організатора проекту Оксани Кравець, цьогоріч більше 70 рівненських вагітних подали свої анкети.

- Така кількість матусь - це показник того, що наші заняття та заходи реально допомагають вагітним у підготовці до усіх випробувань материнства. Погодьтесь, адже поряд з гарними картинками, є недоспані ночі, брудні підгузники, відсутність відпочинку та сну. Доволі часто самі батьки виявляються не готовими до різних ситуацій, особливо тоді, коли вагітність є першою. Саме тому знання фахівців "Пузатої мами" та цілодобова підтримка наших вагітних і є цією самою запорукою щасливого материнства.

 

Нагадаємо, що проект триватиме майже три місяці, а закінчиться фінальною вечіркою у жовтні. Покликання та мета «Пузатої мами» - пропагувати здорове і щасливе батьківство. Відтак, усі вагітні учасниці конкурсу вкотре доведуть усім, що вагітність - це період яскравих емоцій, нових знайомств та неймовірних змін!

Вагітних  навчатимуть найкращі фахівці  Рівного у сфері народження та виховання діток, які проведуть для них різноманітні корисні тренінги, зустрічі,майстер-класи. Також вони побачать місцеві пологові будинки, отримають безцінний досвід  й знайомства. 

Слідкувати за проектом «Пузата мама-2018» можна у офіційних спільнотах конкурсу у соцмережах: Пузата мама у Інстаграм та Пузата мама у ФБ.

Контакти організаторів: 0979674391 Оксана КРАВЕЦЬ

Ознайомитись з перебігом попередніх сезонів можна у розділі проекту.

Читайте також