У Рівному суд між "Моріоном" і підприємцем-активістом завершився скандалом (ВІДЕО)

Сьогодні у Господарському суді Рівненської області відбулося судове засідання за позовом малого приватного підприємства «Моріон» до фізичної особи-підприємця Сергія Яганова, який орендує на ринку "Моріон" торгове місце. 

До слова, він також є активним учасником так званої «ініціативної групи», яка регулярно , за словами керівництва ринку, блокує роботу підприємства «Моріон». Ця ж група підприємців уже близько півроку проводить торгівельну діяльність на ринку, але не сплачує при цьому за це орендну плату адміністрації ринку. Більше того, у МПП "Моріон" зазначають, що вони поширюють неправдиву інформацію про діяльність підприємства, а це, за словами керівництва, завдає значних збитків діловій репутації фірми.

Вирішити цю господарську суперечку сторонам конфлікту не вдається ні за столом переговорів, ні в залі суду, ні будь-яким іншим цивілізованим способом, адже підприємці , як стверджують у "Моріоні", поводять себе вкрай деструктивно. Запевняють, що фактично судові слухання штучно затягуються або і взагалі зриваються через те, що особа судді щоразу викликає в активістів підозри, звинувачуючи їх у тому, що суддя має фальшиве посвідчення.

Так і сталось і сьогодні. Нинішнє засідання у суді знову завершилось скандалом через те, що відповідач Сергій Яганов звинуватив суддю Наталію Політику в тому, що та має "липове" посвідчення і в грубій формі зірвав засідання. Його поведінка настільки шокувала суддю, що пана Яганова вивели із судової зали і призначили штраф за неповагу до суду в розмірі 5 280 гривень.

Відео з судової зали:

 

Читайте також