У Рівному у будинок підприємця кинули гранату і вона вибухнула (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні вночі, 10 березня, близько 1 години у Рівному в районі Гідропарку на вулиці Зарічній, 19 був вибух - до приватного житлового будинку невідомий кинув гранату «РГД-5», яка взірвалася.

Під час інциденту в будинку перебував 38-річний власник будинку з дружиною та малолітньою дитиною. На щастя, ніхто з них не постраждав. Втім, внаслідок вибуху пошкоджено фасад та вікно будівлі.

Поліцейські вибухотехнічного відділу ГУНП вилучили металеві уламки гранати та направили їх на експертизу.

«За фактом хуліганства із застосуванням зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України", — зазначив заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр ПАНАСЮК.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини інциденту та осіб зловмисників. Їм за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

До слова, власником цього будинку виявився відомий у Рівному підприємець Василь Кочубей, який займається виробництвом та реалізацією ковбасних виробів на території області.

Нижче дивіться відео з місця події, яке опублікувала на своїй сторінці у ФБ продюсерка каналу UA:Рівне Інна Білецька.

Читайте також