У Рівному в авто п`яного порушника ПДР виявили бурштин (ФОТО)

фото - Фейсбук

У порушника в автомобілі виявили бурштин, пише Патрульна поліція Рівненської області.

4 червня вночі, під час патрулювання на вулиці Відінський, патрульні помітили автомобіль Jeep Grand Cherokee, водій якого рухався з порушенням правил дорожнього руху, а саме: при виконанні маневру повороту не увімкнув покажчик повороту, чим порушив пункт 9.2б правил дорожнього руху.

Під час спілкування з 26-річним водієм інспектори помітили явні ознаки алкогольного сп'яніння в останнього, однак від огляду на місці зупинки та у медзакладі водій відмовився у присутності двох свідків. На водія склали протокол за ч.1 ст. 130 (керування в стані сп'яніння, по відмові) КУпАП та постанову за ч.2 ст.122 КупАП (порушення користування попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку).

На задньому сидінні під час поверхневої перевірки патрульні виявили пакет з камінням, зовні зхожим на сирець бурштину. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

До речі, за цю ніч патрульні виявили 9 водіїв, які керували в стані сп'яніння.

Слідчі за фактом зберігання майна, завідомо здобутого злочинним шляхом розпочали досудове розслідування за статтею 198 Кримінального кодексу України.

Читайте також