У Рівному в онкогематологічному відділенні відбувся "День краси"

Минулими вихідними відбулось наше вже традиційне свято у відділенні онкогематології «День Краси».

Прийшовши ранком у відділення ми виявили що всі вже з нетерпінням чекають дійства, всі хочуть чепуритись та спілкуватись. Дівчатка у вишуканих сукнях, щоб мати чудові світлини, чекають подальших чарувань із завершенням свого образу справжніх панянок. Хтось навіть перебуваючи в дома дознавшись про свято вмовляє маму приїхати. Ми всі разом з майстрами своєї справи, волонтерами фонду, дітьми та батьками занурились і світ краси та чарівностей. Cвято розпочалось! Свято проходило в атмосфері веселощів, приємних спілкувань, захоплюючих обирань кольорів нігтів та кольорів помад. Стільки яскравих емоцій, посмішок та краси було зібрано одночасно у лікарняних стінах, що всі разом на кілька годин забули про всі хвилювання та тривоги.

Цього разу до нас завітали ще й особливі гості свята - наші Лікарняні Клоуни "Червоні Носи" м. Рівне. Своєю появою додали ще більше драйву та радощів до свята. Діти неабияк раділи появі клоунів і швиденько почали долучати їх щоб майстри наводити марафети і їм також. Клоуни в свою чергу радісно долучились до дійства і були як стилістами, так і собі робили чудернацькі процедури.

Висловлюємо всім величезну подяку всім, хто у вихідний день знайшов час прийти на свято і подарувати посмішки та яскраві враження!

Благодійний фонд "Скарбниця надії"

Читайте також