У Рівному відбудеться акція “Обери подарунок країні на наступні п’ять років”

Всеукраїнська ініціатива  «Активна Громада» запрошує громадян, депутатів місцевих рад, представників місцевого самоврядування, ЗМІ взяти участь у всеукраїнській акції: “Обери подарунок країні на наступні п’ять років”. Захід відбудеться 27 червня об 11 годині на майдані Незалежності (ліворуч пам’ятника Т. Г. Шевченку, навпроти Велокави)

Мета акції -  актуалізувати питання права голосу та свідомого вибору напередодні Дня Конституції України.

Передвиборчі обіцянки і гасла - це лише красиві обкладинки, які часто вводять людей в оману. «Активна Громада» закликає громадян глибше дивитися, шукати інформацію, аналізувати її і не піддаватися словесним дарункам.

Під час дійства громадяни мають обрати один з пакунків, які символізуватимуть обіцянки від депутатів, але цей вибір нелегкий. Що знаходиться всередині - ось у чому питання. Що ж оберуть українці цього разу на наступні п’ять років?

«Активна Громада», як завжди, провокуватиме українців, закликатиме до свідомих дій і буде збирати підписи на підтримку Виборчого кодексу.

Акція паралельно проходитиме у 25 містах у різних куточках України.

Всеукраїнська ініціатива «Активна Громада» – об’єднання людей та громадських рухів задля самоорганізації та участі у вирішенні місцевих проблем. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка».

Читайте також