У Рівному відбудеться екологічна акція

7 вересня у Палаці дітей та молоді відбудеться акція Дій за клімат. 

Досить перекладати вирішення екологічних проблеми на наших дітей, пишуть організатори заходу.

Діяльність людини впливає на зміни клімату і ми вже відчуваємо на собі наслідки цього. Ми хочемо зупинити цей вплив до 2050 року! Хочеш стати рішенням, щоб не ускладнювати життя майбутнім поколінням?

Приєднуйся 7 вересня в Рівному до акції #RiseForClimate #ДійЗаКлімат, яку люди у всьому світі проводять, щоб продемонструвати можновладцям різних рівнів - світова спільнота прагне змін! Ставай частиною кліматичного руху, який зупинить еру викопного палива та створить 100% відновлювану енергетику для всіх! 

Реальні дії потрібні вже сьогодні, у нашій спільноті, в нашому місті, як це робиться в тисячах міст світу. Громада Рівного може і повинна задекларувати сміливі і амбітні цілі зі зменшення впливу на зміни клімату до 2050 року. 

Приєднуйся до нашого руху! Разом в наших силах зробити так, щоб у майбутньому наше рідне місто менше страждало від куряви, спеки та затоплень, було безпечним та комфортним для життя. 

Приходь на акцію #ДійЗаКлімат у парк біля ПДМ, щоб особисто передати міській владі звернення від громади та привернути увагу більшої кількості людей до проблем кліматичних змін.

У програмі акції: 
- розмальовування банера Дій за клімат та розміщення на вежі біля ПДМ, який буде видно з вікон міської ради
- підписання та передача звернення
- спілкування з представниками екологічних ініціатив та організацій Рівного

Долучайся до шторму у соціальних мережах:
розміщуй своє фото з хештегом #ДійЗаКліматРівне та розповіддю, що ти робиш, щоб зменшити свій вплив на клімат та щоб бути більш дружнім до довкілля. Покажи приклад для інших!

Читайте також