У Рівному відбудеться найгучніша модна подія року

29 та 30 березня у Рівному у концерт-холі "Хутір" відбудеться 19-тий сезон унікальної модної події року "Fashion TIME".

Це - дні моди, що перетворилися в популярні для відвідування світські заходи. Адже гості приходять не лише подивитися найтрендовіші пропозиції від провідних дизайнерів на наступний сезон, але й поспілкуватися у вишуканій камерній атмосфері.

Також під час таких подій можна купити виставлені у шоурумах одяг, взуття, сумки, аксесуари, коштовності, послухати лекції чи майстер-класи. і Все це - в поєднанні із легким фуршетом та шоу-програмою.

Впродовж двох днів усі присутні матимуть змогу ознайомитися з найсвіжішими колекціями одягу, взуття та аксесуарів для дітей та дорослих від провідних кутюрьє Рівного.

Так, 29 березня пройде доросла частина показів, де демонструватися можні тенденції для доросолих, а також традиційно відбудеться Конкурс молодих дизайнерів "1Look V" та вперше пройде унікальна модна платформа.

А 30 березня відбудеться дитяча чатина дійства, де презентують дитячі колекції одягу, а також вже традиційно пройде унікальне Coccodrillo Show та Конкурс модних луків "Best of Style".

Квитки на Першу у Рівному модну Подію "FASHION TIME 19" вже можна придбати в офісі компанії ARTmodels за адресою: Рівне, вул. Соборна, 112, Manhattan city hall, 3 поверх. Бронювання - за телефонами 098 522 15 11, 067 360 51 22. Кількість місць обмежена можливостями залу.

29 березня вхід на виставковий SHOWROOM вільний. Вечірня програма розпочнеться о 18.00 год. Гості будуть сидіти за столами. У вартість запрошення входить ціна за вечерю. 

30 березня буде облаштована класична подіумна доріжка, відтак, гості сидітимуть на стільцях. Ціна квитка - однакова, незалежно від ряду та місця. Тому поспішайте обрати найкращі місця.

Читайте також