У Рівному відбудеться презентація творчості Влада Якушева

У вівторок, 10 вересня, о 15:20 у Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул. Київська, 18) відбудеться презентація книг Влада Якушева «Карателі» (2018) та «Сірі археологи» (у співавторстві із Андрієм Лотоцьким, 2019). Книги вийшли друком у видавництві «ДІПА».

Влад Якушев – львівський журналіст та боєць АТО, який встиг повоювати одразу на два фронти ? по-справжньому та інформаційно. Його гострі матеріали тримали у напрузі недобросовісних чиновників та корупціонерів у цивільному житті, та він вирішив, що найголовніший ворог ? на сході.

Зі свого досвіду Влад написав книгу «Карателі». Вона про тих, хто у окопах, але не тільки. Про звичайних людей, які взяли в руки зброю і пішли захищати свій дім. А значить і усіх нас. Головні герої – військові і цивільні, журналісти й волонтери, вчителі і слюсарі, програмісти та офіціанти і навіть звірі. У ній поєднується багато сюжетних ліній. Ця книга про війну, воїнів та людяність, які загартовані важким вогнем. 

Вже у цьому році вийшла нова книга у співавторстві із Андрієм Лотоцьким «Сірі археологи». Це перша книга трилогії про неймовірні пригоди двох кумів, які за допомогою металошукача упродовж багатьох років шукають скарб. Вони мають свою дещо дивну філософію життя, може тому і потрапляють у різні пригоди. Книга, до речі, написана на основі реальних подій.

Під час зустрічі гостей чекає розмова про книги, війну, фронт, враження та цінності, а також можливість поставити своє запитання автору. Запрошуємо усіх на важливу та цікаву зустріч!

Організатор: Рівненська обласна бібліотека для молоді На захід запрошені молодь, літератори, письменники, прихильники творчості та всі бажаючі.

За детальнішою інформацією звертайтесь за тел.: (0362)63 52 60

Читайте також