У Рівному відбувся фінал Кубку майбутніх чемпіонів: хто переміг? (ВІДЕО)

У Рівному на стадіоні "Авангард" днями відбувся фінал "Кубка майбутніх чемпіонів". Цього року ці футбольні змагання серед рівненських школярів-п`ятикласників провели вже вдесяте, повідомляє UA: Рівне

Учасники фіналу визначалися в іграх 1/2-ї. У першій зустрілися команди НВК №12 та НВК №26. Команду останньої сформовано з вихованців футбольних спецкласів. Про їх перевагу над однолітками свідчить кінцевий рахунок: 7-0. У іншому півфінальному матчі друга команда 26-го НВК зіграла з гімназією "Престиж". Гра завершилася з рахунком 2-0, який вивів у фінал футболістів з НВК №26. Тож у вирішальному матчі за Кубок зустрілися вихованці одного закладу, а перемогу з рахунком 4-1 святкувала перша команда. Цього року зірковим гостем, якого запросили для вручення нагород, став капітан київського "Динамо" Сергій Сидорчук.

Сергій Сидорчук, капітан "Динамо" Київ:
"Часто в дитинстві проходили подібні турніри, дуже хотілося щоб приїхав хтось з відомих футболістів, але на шкільному рівні такого точно не було. Завжди приємно коли запрошують, тим більше дитячі турніри я дуже люблю, бо у них на відміну від дорослих немає обмежень, діти - вони якщо вони люблять, то люблять до кінця, якщо грають, то грають до кінця".

Олександр Форманюк, капітан команди НВК 26:
"Нас розділили на дві команди, а ми разом тренуємося, граємо тому було важко грати"

Валерій Гладков, заступник голови обласної федерації футболу:
"Дуже серйозне ставлення до футболу в 26-й школі. Хотілося щоб такі класи створювали і в інших школах".

Читайте також