У Рівному відкрили фотовиставку немовлят (ФОТО)

http://charivne.info

У Рівненському діагностичному центрі відкрилась фотовиставку немовлят Newborn, повідомляє ЧаРівне.Інфо. Фотографувала малюків фотограф Катя Тарасюк.

 

На  фотознімках зображені малюки учасниць проекту "Пузата мама-2018". Вік діток - до 2 тижнів.

 

 

Загалом увесь період зйомок тривав більше 6 місяців.

- Це не проста зйомка. Треба мати багато терпіння і величезне бажання, щоб фотографувати цих крихіток. Я ніколи не втомлююсь працювати з ними. Зйомки можуть тривати і до 5 годин. Адже ми підлаштовуємось під звичайний режим малюка. Результат завжди приголомшливий, бо такі кадри дійсно безцінні, -розповідає Катя Тарасюк.-Дуже важливо під час зйомки створити ніжний образ і підібрати зручні пози для малюка. Головна особливість таких зйомок - вік. Він має бути не більшим, ніж  2 тижні.  У цей період малята багато і міцно сплять, їх мало що турбує, пози "ембріона" і "калачиком" для них ще звичні і природні. Вони безпечні і фізіологічні, так як багато хто з них повторюють положення малюка в утробі матері.

  

 За словами головного лікаря Рівненського діагностичного центру  Романа Шустика фотовиставка стане яскравим прикладом народження нового життя.

- Ці фото вже стали окрасою нашого закладку. Кожен, хто проходить повз, зупиняється, захоплюється цими малюками. Тому, в подальшому ми  плануємо розширювати фотовиставку й додавати інші фото.- додає Роман Шустик.

Подивитись фотовиставку можна на 3 поверсі Рівненського діагностичного центру.

Більше фото у групі "Пузата мама"

Читайте також