У Рівному відкрили ще один цілодобовий гральний клуб

Назарій Поліщук повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук про відкриття несанкціонованого грального клубу у Рівному

На Проспекті Миру 6, в житловому будинку, готують до відкриття черговий зал гральних автоматів Космолот - Національна лотерея, який працюватиме цілодобово. Як проходив повз з Андрієм Герасимчуком, електрик якраз монтував світлове обладнання. 

Незважаючи на те, що найближчий зал гральних автоматів знаходиться через будинок на Проспекті Миру 2, власники грального бізнесу вирішили в реконструйованій квартирі зробити ще один. Якщо не заборонити розташування гральних закладів в житлових будинках, вони відкриватимуться мало не через кожних 100 метрів і не тільки на перших поверхах. 

Зрозуміло, що органи примусу особливо не заважають працювати таким "мережам зла", тому лишаються лише варіанти самоорганізації населення!

Пропоную зібрати перелік залів гральних автоматів з адресами і показати що розмішувалося в них до цього, щоб міська влада нарешті усвідомила розмах цієї інфекції. 

До речі, хочу відзначити ефективну роботу Сергія Євтушка, в боротьбі з мережами гральних автоматів на посаді міського голови міста Сарни у 2012-2014 роках!

Читайте також