У Рівному відкриють підрозділ ДБР: набір кадрів вже пройшов

Фото - відкриті джерела; ілюстративні фото

У Рівному створять підрозділ територіального управління Державного бюро розслідувань. Наразі триває набір кадрів. Теруправління, чиї повноваження поширюються на Рівненщину, наразі знаходиться у Хмельницькому.

На коли заплановане відкриття рівненського офісу, речниця ДБР у Хмельницькому Катерина Герасімук поки не говорить. Не називає вона і місця, де розташують рівненський підрозділ цієї структури.

Як повідомила речниця журналістам Суспільного, відкритий відбір на посади працівників підрозділу ДБР у Рівному вже відбувся.

"Це відбувається по всій Україні і ці територіальні управління ДБР будуть розміщуватися в обласних центрах окремо для більш швидкого і якісного реагування на правопорушення, які виникають на території міста та області. В кожному обласному центрі мають дислокуватися наші працівники на постійній основі", - каже Катерина Герасімук.

Речниця теруправління ДБР в Хмельницькій області додає, що основний адміністративний центр буде залишатися у них. А в кожній області буде знаходитися підрозділ оперативного реагування.

Читайте також