У Рівному виступить Українська капела бандуристів Північної Америки

фото ілюстративне

Вони виступали на таких всесвітньо відомих сценах, як Карнеґі Холл в Нью-Йорку, США; Катедрі Нотр в Парижі, Франція; Мессі Холл в Торонто, Канада. А 24 жовтня, в рамках туру Україною, їх із захватом чекатиме сцена Міського Будинку Культури. Рівне, зустрічай гостей з США – Українська капела бандуристів Північної Америки ім. Т.Шевченка, пише Міський Будинок Культури / Рівне

Це колектив, який несе бандурне та кобзарське мистецтво понад століття по усьому світу! Цьогоріч капела відзначає свій столітній ювілей з нагоди якого і робить нам свято своїм приїздом.

Понад півсотні музикантів! Репертуар, що складається з понад 600 творів, в тому числі – унікальних композицій Григорія Китастого та Гната Хоткевича. А ще особливістю ансамблю є те, що музиканти плекають та зберігають рідкісний харківський спосіб гри на бандурі. Це музика, яка змушує здригатись серце кожного українця. 

Мистецький керівник і диригент - Олег Махлай.

Отож, не пропустіть концерт «З УКРАЇНОЮ В СЕРЦІ» від Української Капели Бандуристів Північної Америки ім. Т. Шевченка. 24 жовтня, 18:30 год, Глядацька зала МБК.

квитки - https://kasa.in.ua/ukrainska-kapela-banduristiv-pivnicnoi-ameriki
довідки - 097-055-3221 або 43-93-38

 

Читайте також