У Рівному вперше за 6 років відбудеться Європейський чемпіонат зі спідвею

http://www.rv.gov.ua

19 травня на стадіоні «Мототрек» відбудеться півфінал Чемпіонату Європи зі спідвею U-21Повідомляє сайт Рівненської ОДА. 

Сьогодні з цього приводу було перше засідання організаційного комітету.

«Та робота, яка розпочалась в Рівному кілька років тому з відновлення спідвею, має свої результати. Найближчим часом ми приймаємо великі міжнародні змагання. Тому сьогодні я підписую розпорядження про створення оргкомітету, який буде займатись цим питанням. Для того, щоб все відбулось так, як слід, треба скоординувати дії усіх служб, що будуть залучені в проведенні заходу – від медицини до поліції», - відкрив засідання голова ОДА Олексій Муляренко.

До слова, змагання відбудуться саме в День Європи, який відзначатимуть у всій країні. До Рівного приїдуть 18 гонщиків з 9 країн - Польща, Латвія, Словенія, Німеччина, Словаччина, Україна та Румунія.

«Буквально 17 травня має приїхати комісія з Європи, яка прийматиме стадіон до змагань. Потрібно провести змагання на високому рівні, щоб організаційно все вийшло і на наступний рік ми отримали право проводити не одне, а хоча б два чи три змагання європейського рівня, більш солідні, ніж юніорські», - говорить голова «Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею» Сергій Головня.

Читайте також