У Рівному запідозрили підкуп виборців: повідомлення перевіряли поліцейські

Фото - відкриті джерела; Ілюстративне фото

Сьогодні поліція отримала виклик про ймовірний підкуп громадян біля дільниці на вулиці Макарова,3. Правоохоронці, які прибули на виклик, виявили бус, як з’ясувли, там два валютники здійснювали обмін коштів. Транспортний засіб також оглянули.

«Під час огляду транспортного засобу слідчо-оперативна група виявила биту, пристрій для відстрілювання гумовими кулями, кошти й агітаційні матеріали одного з кандидатів у міські голови Рівного. Провели попередню перевірку і встановили, що це були валютники, які здійснювали обмін коштів. За статтею 263 Кримінального Кодексу України відкрили кримінальне провадження. Вилучені бита та пістолет. Нині розв'язується питання щодо притягнення до відповідальності цих двох осіб за здійснення незаконних валютних операцій, - зазначив т.в.о. начальника поліції Рівненської області Руслан Стрельбіцький.

Під час відпрацювання цього району виявили ще один підозрілий автомобіль марки «Ауді». Під час його перевірки встановили, що там перебували волонтери однієї із партій Рівного.

«У другому авто, Ауді, перебували особи які мали списки з контактами виборців, мобільними. Провели перевірку, поспілкувалися з цими людьми й з'ясували, що це волонтери однієї з політичних партій з Рівного. Факт підкупу виборців не знайшов свого підтвердження», - додав Руслан Стрельбіцький.

Читайте також