У Рівному затримали чоловіка, що намагався вчинити крадіжку

https://rv.npu.gov.ua

Завдяки оперативності правоохоронців, правопорушника затримали, коли той хотів заволодіти технікою магазину та грошима з сейфу.

Група реагування Управління поліції охорони миттєво виїхала на сигнал «Тривога» до охоронюваного магазину, що знаходиться на вулиці Гагаріна.

Прибувши на виклик, поліцейські охорони відразу оглянули об’єкт та побачили, що одне з вікон приміщення було віджате викруткою, а біля нього лежать сканер для товару та блок живлення, які правопорушник  встиг винести з магазину.

Зайшовши до приміщення, правоохоронці виявили чоловіка, котрий вже відкрив сейф та складав гроші в сумку. Зловмисником виявився 22 – річний житель міста.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Рівненського міського відділу поліції. Чоловіка було доставлено у відділок поліції.  

Подія була внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Правопорушення, яке кваліфікували за частиною 3, статті 185 - крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому. Чоловікові загрожує позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Повідомляє Управління поліції охорони в Рівненській області

Читайте також