У Рівному затримали крадія з Харківщини

фото ілюстративне

Підозрілого молодика на автовокзалі обласного центру помітив дільничний офіцер поліції. Під час перевірки документів та звірки із відповідними базами з’ясувалося, що 19-річний житель Харківщини засуджений за крадіжку та перебуває в розшуку.

Суд звільнив мешканця міста Лозова від відбування покарання, призначивши іспитовий строк. Однак молодик не надто переймався покладеними на нього обов’язками та умовами випробувального терміну. Зокрема, він мав відмічатися у місцевому органі виконання покарання. Не з’явившись туди вчергове, зловмисника, який уже дістався Рівного, оголосили у розшук.

В обласному центрі його викрив Сергій Войтко, який працює дільничним офіцером поліції понад чотири роки. Того дня на ввіреній йому території він здійснював перевірку осіб, які перебувають на обліку поліції.

Молодика затримали та зобов’язали повернутися до свого місця проживання. В іншому випадку він буде притягнутий до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 382 Кримінального кодексу України (невиконання судового рішення), за що передбачено покарання у виді трьох років позбавлення волі.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також