У Рівному затримали водія без прав і "під кайфом"

фото - Фейсбук

Під час патрулювання на вулиці Курчатова патрульні зупинили автомобіль BMW. У інспекторів була інформація, про те, що водій цього автомобіля був позбавлений судом права керування за ст.130 КУпАП (керування в стані сп'яніння). Про це повідомляє Патрульна поліція Рівненської області

Під час спілкування з 27-річним водієм інспектори виявили ознаки наркотичного сп'яніння, однак від освідування він відмовився. Тож адмінпротокол за ст.130 (керування в стані сп'яніння) КУпАП на нього склали по відмові. А також постанову за ч.2 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Під час поверхневої перевірки у водія виявили в поліетиленовому пакеті з речовину зеленого кольору та пристрій для вживання наркотичної речовини з нашаруванням коричневого кольору.

На місце події викликали слідчих.

По факту розпочате досудове розслідування за ч.1 ст.309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)

Читайте також