У Рівному згорів автомобіль

3 серпня о 01:56 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу за адресою:  м. Рівне, вул. Буковинська, поблизу будинку №3. До місця події було направлено чергові відділення рятувальників 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частин та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що вогнем охоплений автомобіль Renault Trafic та існує загроза поширення вогню на поруч припарковані автівки. На ліквідацію пожежі вогнеборці відразу подали вогнегасячі засоби. Вже о  02:10 пожежу було локалізовано, а о 02:36 повністю ліквідовано. Завдяки професійним та оперативним діям рятувальників вдалося врятувати поруч розташований автомобіль.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік, лобове скло, передня частина салону автомобіля Renault Trafic, багажне відділення, задня частина салону автомобіля Skoda Octavia та оздоблення автогаража на площі 2 м. кв. (цегляний, критий шифером, розміром 3х4м). До ліквідації пожежі було залучено три одиниці спецтехніки ДСНС та одинадцять чоловік особового складу рятувальників. Причини пожежі та завдані нею матеріальні збитки встановлюють фахівці.

ГУ ДСНС України у Рівненській області

Читайте також