У Рівному знову засідатиме бюджетна комісія: що вирішуватимуть цього разу?

1 лютого о 14-30 в 410 каб. (вул. Соборна, 12А) відбудеться засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та управління комунальною власністю (голова постійної комісії О. Карпяк).

Орієнтовний порядок денний:

 


1. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про внесення змін та доповнень до Міської програми соціально-правового захисту дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа на 2017 — 2019 роки, затвердженої рішенням Рівненської міської ради від 06.12.2016 № 2145” (А. Міщеня)

2. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження акту оцінки та оголошення про наміри передати майно в оренду”. (Н. Поліщук)

3. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження акту оцінки та укладення договору оренди цілісного майнового комплексу ЖКП «Сонячне». (Н. Поліщук)

4. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження акту оцінки та укладення договору оренди цілісного майнового комплексу ЖКП «Західне». (Н. Поліщук)

5. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження проекту землеустрою та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Тувинських Добровольців, 17 власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Кузьмич Оксані Василівні” (Н. Поліщук)

6. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про затвердження проекту землеустрою, об’єднання земельних ділянок та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення за адресою м. Рівне, вул. Академіка Грушевського, 2-а власнику розташованого на ній об’єкта нерухомого майна Товаристтву з обмеженою відповідальністю “КРОССВЕЙ і К” (Н. Поліщук)

7. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про приватизацію нежитлових приміщень за адресою м. Рівне, вул. В. Чорновола, 74-Г” (Н. Поліщук)

8. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення громадянину Шваї Т. В. у власність шляхом викупу земельної ділянки на вул. Михайла Старицького, 21А (на земельній ділянці знаходяться об’єкти нерухомого майна). (С. Таргоній)

9. Про розгляд проекту рішення Рівненської міської ради “Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення ТОВ «Легіон» у власність шляхом викупу земельної ділянки на вул. Петра Могили, 57, 61 (на земельній ділянці знаходяться об’єкти нерухомого майна). (С. Таргоній)

10. Про погодження завдання на розроблення детального плану території на земельні ділянки в районі вул. Замкової (3 ділянки) (В. Мельник)

11. Про погодження завдання на розроблення детального плану території на земельні ділянки в районі вул. Студентської та Курчатова (17 ділянок) (В. Мельник)

12. Про погодження завдання на розроблення детального плану території на земельні ділянки в районі вул. Дубенської та Макарова (1 ділянка) (В. Мельник)

13. Про погодження завдання на розроблення детального плану території на земельні ділянки в районі вул. Макарова та Павлюченка (11 ділянок) (В. Мельник)

14. Про погодження завдання на розроблення детального плану території на земельні ділянки в районі вул. Студентської та Курчатова (7 ділянок) (В. Мельник)

15. Про погодження завдання на розроблення детального плану території на земельні ділянки в районі вул. В. Чорновола (7 ділянок) (В. Мельник)

 

Читайте також