У Рівному зупинили водія за порушення ПДР, а виявили несправжнє посвідчення водія та незаконну зброю (ФОТО)

Учора під час патрулювання на вулиці Присадибній інспектори зупинили автомобіль CHEVROLET Niva за порушення ПДР: водій не увімкнув покажчик повороту.

У ході перевірки документів, а саме посвідчення водія, інспектори виявили ознаки підробки: відсутність гербової печатки. А під час поверхневої перевірки в автомобілі 43-річного водія виявили предмети, ззовні схожі на зброю, а саме карабін, предмет схожий на підствольний гранатомет, гранату ВОГ 25, пістолет для відстрілу патронів з гумовими кулями, 36 набоїв, а також чотири ножі.

За порушення ПДР (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) на водія винесли постанову за ч.2 ст. 122 КУпАП.

По приїзду слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що деяка зброя рахується втраченою у зоні проведення АТО.

Усю зброю вилучили та направили на експертизу. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину передбаченого частиною 1 статті 263 ККУ. Слідчі встановлюють походження зброї.

Читайте також