У рівнян запитували, за що вони люблять депутатів

За що рівняни люблять місцевих депутатів?

«За звітування, за зелені парки, за можливість співпрацювати з молоддю, за роботу на стратегуванням Рівного, за організацію фестивалів»

В день святого Валентина вирішили дізнатися у рівнян - за що вони люблять депутатів місцевої ради та за що любили б їх ще більше під час Всеукраїнської акції «Полюби депутата свого міста» організованою  ВІ «Активна Громада» від «Інституту «Республіка» в місті Рівне. Акція проходила в Центрі надання адміністративних послуг.

Участь в акції взяло близько півсотні рівнян, які розповідали за що вони любили б депутатів ще більше та за що люблять.

Кожен рівнянин міг написати за що любить депутата та за що любив би ще більше.  Люблять містяни депутатів за:  можливість співпраці з молоддю, ініціативність, креативність, за звітування, організацію молодіжних заходів. А любили б дужче за – чесність перед виборцями, публічність, правдивість та довіру.

В свою чергу кожен рівнянин отримав інформаційний буклет, в якому вказана інформація про всіх 42-ох депутатів Рівненської міської ради – адреси приймалень, та номери телефонів приймалень депутатів.

«Основною метою акції було не лише розповісти за що рівняни люблять своїх депутатів, але і ознайомити рівнян що вони можуть звертатися до депутатів зі своїми пропозиціями щодо покращення життя в місті та звертатись щодо сприяння у вирішенні проблем, які турбують громаду», -  розповіла комунікаційна координаторка «Активної Громади Рівного» Наталія Головач.

Подібні акції відбуваються по всій Україні.

Контактна особа – Головач Наталія, +38 097 68 08 014

Примітка.  Акція, організована громадською організацією “ВГО “Інститут “Республіка”, проводиться з інформаційно-просвітницькою метою. Ми аполітичні, і не підтримуємо політичні сили чи кандидатів. Термін “полюбити” вживається в контексті - стежити за діяльністю депутатів, контролювати їх дії, більше звертатися до обранців і допомагати у вирішенні важливих для міста питань.

 

Читайте також