У селищі біля Рівного провели міні-фест мультиків

Справжній фестиваль мультиплікаційних фільмів відбувався у Квасилові минулого тижня. Впродовж чотирьох вечорів поспіль мешканці селища різного віку, але переважно – діти, брали участь у сімейному перегляді мультфільмів на великому екрані під відкритим небом. Таке свято подарували людям представники місцевого осередку політичної партії «Сила Людей» та громадської організації «Новий Квасилів».

Сімейний перегляд мультфільмів двічі відбувався на центральному дитячому майданчику Квасилова «Веселці», а також в дворах п’ятиповерхівок селища, за адресою: Рівненська, 2 та Рівненська, 1. Як і минулого року, захід зібрав велику кількість дітей та їх батьків. Люди із задоволенням робили селфі на фоні великого екрану і з ностальгією згадували дитячі табори, де у них багато років тому були подібні розваги.

Організатор сімейного перегляду мультфільмів під відкритим небом у Квасилові, голова Рівненської районної організації політичної партії «Сила Людей» Павло Дутко, нагадав, що подібний захід проводиться в селищі вже другий рік:

- Минулого року ми організували перегляд мультфільму вперше. Тоді це викликало неабиякий ажіотаж. На жодну іншу акцію, які я проводив у своєму житті, не прийшла така велика кількість людей. Тому ми вирішили зробити подібні заходи щорічними. Наші активісти врахували усі технічні моменти, встановивши цього разу значно ширший екран, ніж торік, а також відрегулювавши та збільшивши гучність звуку. Тож майже усі присутні лишилися задоволеними. Спочатку планували, що сімейний перегляд триватиме впродовж трьох вечорів. Але на чисельні прохання квасилівчан вирішили потішити їх додатковим мультфільмом, який показали минулої неділі. Дивлячись на реакцію дітей та дорослих, ще раз переконався, що мешканці селища скучили за якісними культурними та розважальними заходами, які у нас відбуваються дуже рідко. Саме тому, даруватимемо людям свято і в майбутньому.

Прес-служба Рівненської районної організації політичної партії «Сила Людей»,

Читайте також