У справі розшуку рівнянина відомо нові деталі

28 жовтня до поліції звернулася дружина Петра Андрєєва та повідомила про його зникнення. Напередодні цього, 27 жовтня, лікарі швидкої повідомили правоохоронцям про те, що до них доставлено чоловіка з вогнепальними пораненнями. Чоловік від пояснень відмовлявся. Нині відомо, що обидва були раніше судимі.

"Коли почали займатися пошуками, то встановили, що чоловік, який отримав вогнепальні поранення і знаходиться в лікарні, і безвісти зниклий Петро Андрєєв були в тому самому місці під час однієї події. 29 числа було встановлено автомобіль, який зник разом із Андрєєвим, в лісовому масиві неподалік села Метків Рівненського району," - розповів заступник начальника ГУ НП у Рівненській області Сергій Волков.

Як повідомлялося раніше, автомобіль був знищений вогнем.

Особу підозрюваного у замаху на вбивство чоловіка, що нині знаходиться у лікарні, встановлено. У поліції також зазначають, що, ймовірно, Петра Андрєєва немає серед живих, проте тіло наразі знайти не вдалося.

"Візуально встановити чи знаходилось тіло в автомобілі - не вдалося, автомобіль сильно обгорів, тому ніяких слідів про те, що могли там знаходитись якісь органічні речовини - не виявлено. На даний час призначено ряд експертиз і по їх закінченню буде встановлено, чи дійсно він міг знаходитися в автомобілі, чи можливо в іншому місці," - додає Сергій Волков.

Також майже тиждень проводять пошуки водолази. Їм вже вдалося знайти у воді телефон потерпілого, однак тіла виявлено не було.

Читайте також