У столиці повісився студент з Рівненщини (ВІДЕО)

У Києві повісився 21-річний студент Київського політехнічного інституту, який є родом з Рівненщини - з міста Вараша

Востаннє хлопця - студента КПІ Романа Ювковецького бачили 6 днів тому на врученні дипломів бакалавра. Студенти кажуть, що хлопець святкував отримання диплому у сквері поблизу гуртожитку, випив пляшку пива, а потім пізно ввечері зайшов у свою кімнату в студентському гуртожитку КПІ за рюкзаком і вийшов, нікому нічого не сказавши.

“У нього був прекрасний настрій. Людина співала, веселилася, святкувала цього бакалавра”, – розповіла подружка Романа Марія.

Після цього він зник. Його шість днів поспіль  розшукували друзі та поліція, та все - марно. Поки Романа не знайшли випадково підлітки – мертвим на найвищому, 24-му поверсі недобудови в Києві. Будівля, де повісився хлопець, знаходиться в 10 хвилинах пішої ходи від гуртожитка, де він проживав. За нею наглядає охоронець, її територія - закрита, однак він в ту ніч нічого підозрілого він не помітив. До слова, у рюкзаку Романа були всі його документи.

Поліція наразі розглядає його смерть як самогубство, але його родичі та друзі вірити в це відмовляються. Кажуть, хлопець не мав на це підстав: добре вчився, вже знайшов роботу, був популярним серед дівчат, відвідував студію бальних танців, співав у хорі, депресій ніколи не мав. Тому що могло спровокувати його вкоротити собі віку – ніхто зрозуміти не може.

До речі, це - вже не перший випадок смерті в цій столичній недобудові: у 2013 році студентка київського коледжу там повісилася на будівництві й залишила посмертну записку, а в березні цього року там в шахту недобудованого ліфта впала дівчина під час романтичного побачення.

До слова, Роман Ювковецький - родом із Вараша Рівненської області. Йому - 21 рік. У 2014 році він закінчив Вараський НВК №1. Колектив порталу "РівнеМедіа" висловлює співчуття рідним та близьким хлопця.

Детальніше про загадковий інцидент дивіться у відеосюжеті ТСН:

 

Читайте також