У Тараканівському форті відзняли незвичну фотосесію

У Тараканівському форті відзняли оригінальну фотосесію. Авторка ідеї – фотографиня Ольга Раківська. Вона розповіла, що локація - Тараканівський форт, була вибрана як універсальний варіант на випадок дощу і щоб не попасти на вітер (бо з ними дим би просто розсіявся).

«Ця зйомка - моя ідея, моя мрія і нарешті вона втілилась! Переконана, що кожен фотограф, щоб не "перегорати", щоб бути "Творцем" повинен інколи самостійно організовувати фотосесії і втілювати ідеї. Тоді - коли все "як ти хочеш" і з "тими, ким хочеш".  І цього разу це було ідеально! Все вийшло як мріяла, навіть краще. Хоча цілий ранок перед зйомкою моніторила погоду, переживала що буде дощ, бруд, іще щось. Ну, і що дим взірветься чи не запалиться, чи буде не гарно лягати. Ну все як звичайно.
В ході мого переживання на зйомку поїхало іще додаткове світло, вогники, і зйомка із димом перетворилась в набагато крутішу фотосесію!», - поділилась враженнями фотографиня.

Переглянути цей допис в Instagram

ТВОРЧІСТЬ ? Все починається з мрії. Ця зйомка - моя ідея, моя мрія і нарешті вона втілилась! ? Переконана, що кожен фотограф, щоб не "перегорати", щоб бути "Творцем" повинен інколи самостійно організовувати фотосесії і втілювати ідеї. Тоді - коли все "як ти хочеш" і з "тими, ким хочеш". ? І цього разу це було ІДЕАЛЬНО! ? Дим на зйомку я купила іще в липні, і тому з наближенням осені почала панікувати, що таки не встигну втілити фотосесію в життя, а за зиму - все відсиріє і буде "оооочень плохо" ? Тому швиденько зібралась і почала організацію. ? Локація - Тараканівський форт була вибрана як універсальний варіант на випадок дощу і щоб не попасти на вітер (бо з ними дим би просто розсіявся). ? Все вийшло як мріяла, навіть краще. Хоча цілий ранок перед зйомкою моніторила погоду, переживала що буде дощ, бруд, іще щось. Ну і що дим взірветься чи не запалиться, чи буде не гарно лягати. Ну все як звичайно. ? В ході мого переживання на зйомку поїхало іще додаткове світло, вогники, і зйомка із димом перетворилась в набагато крутішу фотосесію! ? А в останній момент у нас навіть появився букетик. Але про це згодом. ? Фото: @olga_rakivska Пара: @valeria_empres @dima_bt Образ: @beauty_room_rivne @marisha_godun Сукня: @dress_bar_studio Букет: @tsetobi.flowers.rv @tsetobi.flowers.rv ? #весільнийфотографрівне #adventurouswedding #ELOPEMENTLOVE #фотографрівне #весільнийфотографлуцьк #весільнийфотографльвів #fineart #smallweddings #theknotweddings #mountainelopement #weddingexperience #elopements

Допис, поширений Фотограф Рівне Луцьк (@olga_rakivska)

Читайте також