У центрі Рівного невідомі в камуфляжі і зі зброєю захопили офісне приміщення (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні, у понеділок, 22 квітня, у центрі Рівного на вулиці 16 липня, 10 відбулась спроба рейдерського захоплення офісного приміщення. Про напад до поліції повідомив охоронець будівлі.

Він розповів, що вісім невідомих чоловіків у камуфляжному одязі силою відібрали у нього ключі від приміщення і зачинилися зсередини, нікого туди не впускаючи. До слова, спір щодо того, кому саме належить право власності на цю будівлю, триває ще з 2017 року і зараз його розглядають у суді.

На місце події прибули слідчі та оперативники на чолі з керівництвом Рівненського відділу ГУНП. Переговори з рейдерами проводив начальник поліції Рівного Василь Зелінський. Після цього зловмисники добровільно покинули захоплене ними приміщення. 

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Рівненської області, нападники представились мешканцями Хмельницької та Рівненської областей, а також розповіли, що працюють в охоронній фірмі. А в автомобілях, на яких вони приїхали, знайшли зброю та боєприпаси.

Крім того, пізніше до місця події прийшло ще близько десятка людей, які зазначили, що будуть працювати у вказаному офісному приміщенні. Проте поліцейські не дозволили їм зайти всередину. Після цього чоловіки почали конфліктувати. У них в руках, до слова, були металічні труби, а при собі вони також мали газові балончики, ножі та молотки.

Поліцейські за цим фактом розпочали досудове розслідування та відкрили кримінальне провадження за ст. 356 ККУ (самоуправство). Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини цієї події та встановлюють усіх осіб, які причетні до захоплення приміщення, а також керівництво фірми, яку вони представляють.

 

Читайте також