У центрі Рівного у житловому будинку виявили вибухівку (ФОТО)

Сьогодні, 19 лютого, близько 13 години у центрі Рівного на вулиці Соломії Крушельницької у підвалі житлового будинку був знайдений підозрілий предмет, схожий на вибухівку. 

Один з жителів будинку пішов до підвалу у власних справах, як там з полиць упав дивний пакет. Чоловік виніс його на вулицю і повідомив про знахідку рятувальників, які вже викликали правоохоронців. На місце події прибули слідчо-оперативна група, працівники вибухотехнічного відділу ГУНП та інших екстрених служб.

За результатами огляду спеціалістами-вибухотехніками стало відомо, що у підвалі знаходився вибуховий пакет промислового виробництва. Поліцейські вилучили його для подальшого знищення.

Правоохоронці застерігають громадян про те, що під час виявлення вибухових пристроїв дотримання простих правил безпеки збереже ваше життя, життя рідних, близьких і інших людей. Не чіпайте, не пересувайте, не розкривайте виявлений предмет; зафіксуйте час виявлення предмета; намагайтесь зробити все можливе, щоб люди відійшли якнайдалі від знахідки; обов’язково дочекайтеся прибуття слідчо-оперативної групи, адже ви є важливим свідком. Не вживайте самостійно ніяких дій зі знахідками або підозрілими предметами, які можуть виявитися вибуховими пристроями, – це може призвести до їхнього вибуху, численних жертв і руйнувань.

За інформацією відділу комунікації поліції Рівненської області

Читайте також