У центрі Рівного юнаки розтрощили будівельний паркан: за справу взялася поліція

Вчора, 1 березня, на вулиці Соборній у Рівному група невідомих осіб поламали будівельний паркан. Відео моменту порушення опублікували у спільноті tipove_rivne.

Як з'ясувалось, за парканом приватне підприємство розширює площу. Начальник міського управління ДАБК Микола Дядюсь підтвердив законність будівництва. Він зазначив журналістам Рівне 1, що усі необхідні дозволи у фірми є.

"Проект реконструкції цієї частини вулиці Соборної розглядався на містобудівній раді. Містобудівні умови та обмеження земельної ділянки наявні, видані управлінням містобудування та архітектури. Повідомлення про початок будівельних робіт зареєстровано, тобто де-юре вони мають право там будувати, - повідомив Микола Дядюсь. - Чи правильно вони будують, можна встановити при перевірці, але таких перевірок на даний момент ми проводити не можемо".

У поліції Рівненщини повідомили, вчора близько 20-ої години до них звернувся 59-річний рівнянин. За його словами, невідомі молодики пошкодили будівельний паркан на вулиці Соборній. Наразі у поліції проводиться перевірка. 

Читайте також