У Вараші проведуть низку спортивних заходів

Оголошено старт реєстрації для участі у спортивних заходах Кубку Рівненської АЕС «РАЕС CUP», до яких увійшли Відкрита першість з легкої атлетики «Забіг під градирнями», Відкрита першість з велоспорту «Веломарафон «100 ВЕЛОwatt», Міжнародний турнір з плавання на відкритій воді «Біле озеро», а також Відкрита першість з триатлону «Energy Sprint Triathlon». Про це інформує сайт РАЕС.

Для бажаючих випробувати себе та увійти в історію спортивного життя Рівненської АЕС і регіону відкрито посилання для реєстрації у кожному із заходів 2021 року. 

«Забіг під градирнями» відбудеться 16 травня та передбачає унікальну трасу й безліч дистанцій на вибір. 

«Веломарафон «100 ВЕЛОwatt» пройде 12 червня на незмінній дистанції у 100 км.

Міжнародний турнір з плавання на відкритій воді «Біле озеро» триватиме два дні – 30 липня та 1 серпня, а зареєструватися для участі можна, написавши на електронну скриньку vaka81_ml@ukr.net. 1

5 серпня очікується заключний етап Кубку РАЕС «Energy Sprint Triathlon» – перші та єдині змагання з крос-триатлону на Рівненщині.

Чимало спортивних заходів відбувається і поза Кубком РАЕС. Серед найближчих – перший у м. Вараш нічний забіг «RNPP Night run», що відбудеться 18 квітня. Реєстрація доступна за посиланням. Кількість учасників обмежена.

Читайте також